Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Friday, 19 October 2012

Kota Keriangan......

Salam......

Baru je bangun dari 'lelap-lelap ayam'...... he..he...... bangun-bangun, terus je mengadap laptop ni ha.........

Tak tau nak buat entri apa ....... oleh kerana Arjuna sekarang ni on the way ke  Genting Highland.......           ( hu.....hu..... tak dapat ikut..... padan muka OKje!!!), jadi mood OKje pun dekat Kota Keriangan  tu jugaklah......he....he....

Sebenarnya OKje suka pegi Genting Highland ni,....... selain udaranya yang sejuk dan nyaman, budak-budak dan mak budak sekali ENJOY !!! he....he..... Kadang tu, bukan masuk dalam tempat permainan dia pun......  saja-saja....... jalan-jalan kat puncak bukit tu......   Kalau dari KL, 40 minit dah sampai......

Tak dapat pegi OVERSEA...... dapat pergi tempat macam ni pun jadiklah........

Kalau cuaca mendung, dapatlah merasa kabus macam ni.......

OKje memang tak berani nak naik Roller Coaster..... kang pengsan kat atas tu sapa nak tanggung!!!!  he..he....




Ni ajelah yang OKje berani naik..... itupun gayat jugak tu bila time kat atas!

Kalau nak cerita pasal mainan ........ memang banyak......... untuk dewasa dan untuk kanak-kanak cuma sanggup nak QUEUE atau pun tidak! .....
Sebab orang memanglah ramai......

Sesiapa yang belum pernah pergi, pergilah........ memang BEST.........



20 comments:

  1. issskh , seumur hidup tak sampai lagi ...

    ReplyDelete
  2. as salam

    rasa nak g genting plak lepas ni..insya Allah :)

    ReplyDelete
  3. wahh~ seronoknya! tapi kita belum pernah g lagi. huhu >.<

    ReplyDelete
  4. Seonok... sesiapa yg ada peluang OKje suggest sangat pegi sini... memang best!!!!cable car ada, snow house ada....pendik kata....macam-macam ada!

    ReplyDelete
  5. owhhh riang ria di hari raya erk?? huhu sue pernah pergi! sekali jer pun. hihihihi.

    ReplyDelete
  6. masa bujang@muda remaja dulu mmg salulah dating kat cni. naik moto agi, ahakzz..kemain...pastu dah kawen, pergi skali jek sb kami dah duk jauh kat jerteh, ganu. tu dpt pergi pon sb turun umah mak kat KL. masa tu ikha baru setahun lebey, kecik agi.

    serius, mmg best pergi genting walaupun makanannya bapak mahal dan kena Q panjang tuk main apa2 jek kat c2. saya pon tak berani naik roller coaster..bapak gemuruh kalau naik, jd lebih senang jd pemerhati dari bawah jek.hehhhe

    ntah bila lagi dapat gi sana..nak2 plak bila dah duk jauh kat utara nih, ahaiii~~

    ReplyDelete
  7. Sue pegi lelagi confirm best!!! ajak pa'is

    CZ memang susah kalau gi bertiga je... kena ajak adik ke sesipa le kalau nak naik benda alah tu semuakan...

    ReplyDelete
  8. Casab.... sori OKje x leh comment blog awak!

    ReplyDelete
  9. DEQ DA PENAH PEGI .. MEMG BESHH .. TP SYGG .. XPAT MAEN MENDE2 YG TINGGI2 .. SBB PAKAI KAIN HRI TU .. KONON NAK AYU LA .. HAHA .. RUGIII ..

    AMBOI KAK .. BEST TUU

    ReplyDelete
  10. ha..ha.... tu yang gambau kat aku4 tu eh dedeq.... bestkan deq...

    ReplyDelete
  11. A AH KAK OKJE .. HEHE .. A AH .. MEMG BESTT .. T NK PEGI LG .. JOM KAK

    ReplyDelete
  12. teringat kenangan masa bercinta... jumpa suami di genting highland dan terus ke jinjang pelamin... hehehe nasib orang johor juga. masa tu sama2 sedang bercuti dengan family masing2. kalau dah jodoh tak ke mana....

    ReplyDelete
  13. Cik jangan kate ke oversea..pagi genting pon tak pernah lagi..huaaaaaaa..sedeyyyyy T.T

    ReplyDelete
  14. last sekali pg masa lum kawin dulu...kalau pg lg, x berani dh kot naik mende2 tu..hehehh

    ReplyDelete
  15. kalau nak pi hanimun kat situ cm tak sesuai kang ada yang demam main bnda alah tue semua hahahahaa

    ReplyDelete
  16. wahhhh syokkkknyeerr!!!! 1hpt family sgt! ;))

    ReplyDelete