Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 17 November 2012

Happy Anniversary bang!.....



Salam penuh SYUKUR dan ceria untuk semua......

Geng, oleh kerana tak berapa minit lagi nak menjelangnya esok, tolong bagi 'can' OKje nak ber JIWANG KARAT sikit ye....... he...he.... al-maklumlah esok kan  Anniversary OKje!!!!! hu...hu......  So, mood kasih sayang dan cinta ni memang tengah marak berapi ni!!!
So apa lagi!!!! cepat, cepat ucap tahniah..... ha...ha....  

Arjuna,
Masih ingatkah lagi, pada tanggal 18 November, 17 tahun yang lalu ......... ( masa tu telefon pun tak de tau! surat cinta je yang ada....hu...hu...) maka termetrilah 'akujanji' antara kita berdua. Kita telah disatukan......

Walaupun waktu itu, kita teramatlah mentah untuk mengharungi dugaan yang bakal mendatang, tapi atas nama kekuatan CINTA, kita telah berjanji untuk mengharungi bersama!!!

Arjuna,
Rasa macam baru semalam kita hidup bersama, macam tak percaya yang kita telah mengemudi bahtera selama itu...... Percaya atau tidak sehingga ke saat ini, kita telah berjaya melepasi separuh daripada kepahitan dan kemanisan yang menjadi asam garam dalam kehidupan berumahtangga!

Arjuna,
Alhamdulillah, kita bahagia dengan kehadiran 3 orang cahayamata.....  Mereka adalah amanah dariNya kepada kita!...... Betapa syukurnya kitakan, dapat melihat mereka membesar!  Berikrarlah yang kita akan bersama-sama mendidik dan membentuk anak-anak kita menjadi anak yang soleh dan solehah!


Arjuna,
Jika lidah, lagikan tergigit, inikan pulak suami isteri, TERIMA KASIH kerana sabar melayan kerenah isterimu ini, walaupun isterimu ini bukan secantik Lisa Surihani, tetapi bolehlah..... ( he...he...... perasan!!! )

Bukan ke cantik itu subjektif Arjuna? Jika memandang pada kecantikan, nescaya ia akan luntur satu hari nanti, tapi pandanglah isterimu ini dengan mata hatimu!!!! ( Cheewah!!!)   Janji sejuk matamu memandang, sudahlah ( kot ye! ) ha...ha....

Apa pun, semoga ikatan yang kita bina ini, akan kekal bahagia hingga ke SYURGA! Insyaallah!  


Happy ANNIVERSARY bang!!!!

34 comments:

  1. HEPI UNIVERSERY KAK .. SEMOGE TERUS D MURAHKAN REZEKI N BHAGIA .. AMIN

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary , u look young n like the youngsters couple ja tapi omg , dah 3 orang anak.

    Hurm , semoga berkekalan dan erat lagi hubungan akan dan suami tercinta serta dgn anak2.

    ReplyDelete
  3. hepi anniversary kak anom... so suweeeettt....

    ReplyDelete
  4. happy anniversary.... sweet... ^_^
    moga hubungan terus disulami cinta, rindu dan kasih sayang..

    ReplyDelete
  5. Happy Anniversary akak.. alahai, jatuh hati membaca setiap butir bicara akak ni :)
    moga bahtera kasih sayang akak OKje teru mekar, terus berkembang, terus-terusan bahagia..
    3 tu masih tak cukup kak hehe, boleh tambah lagi ni. peace! =)

    ReplyDelete
  6. Happy anniversary sis..! May Allah bless both of u..Sentiasa diberi kebahagiaan dalam keluarga..dan semoga kekal hingga ke syurga tau..Amin...=)

    ReplyDelete
  7. comei2 je semua...:) semoga berbahagia hingga akhir hayat..amin:)

    ReplyDelete
  8. 17 thn !!!!
    panjangggg masa tu ..
    semoga berkekalan sehingga akhir hayat ..
    dapat gelang besar arini gamaknya ..
    hu..hu..

    ReplyDelete
  9. Terima kasih diatas ingatan tersebut. Really appreciated it.
    Angka adalah sesuatu simbol sahaja, tetapi nilai disebaliknya memberi makna yg cukup mendalam.
    Perasaan, persahabatan, kasih sayang, cinta, pengorbanan, tolak ansur, mempercayai, menerima seadanya adalah sebahagian resam hidup bersama.
    Anak-anak adalah saham akhirat jika kita menjadi sebahagian dalam doa mereka.
    Ingatlah tarikh ini hanyalah permulaan untuk pengorbanan yang lebih panjang dimasa hadapan.
    Kebahagian bukan datang dengan sendiri tapi kita mencari kebahagian....
    Harus diingat...sometimes,'kebahagian baru yg dicari mungkin meruntuh kebahagian yg ada sekarang'. Dalam maksud tu...
    Happy Anniversary. Sentiasa dihati..

    ReplyDelete
  10. TQ yang mendoakan kebahagiaan kami....semoga doa kalian dimakbulkan!!!

    Ty, ni bukan young couple dah ni.... he...he...

    Baby Comel, 3 -3 ceaser, kalau ada lagi nak potong tang mana pulak tu? hu...hu....

    Aby.... tak mo gelang besaulah.... susah nanti kena bayar zakat!!! ha...ha...

    Yem Rambo, baguslah kalau beringat macam tu...... jangan dilupa saat susah bersama suatu masa dulu, kebahagiaan wajib dicari bukan membiarkan kebahagiaan itu datang sendiri.....

    ReplyDelete
  11. alhamdulillah.. semoga berkekalan hingga akhir hayat.
    happy anniversary sis anum..
    Arjuna tengok x blog ni?hehe

    ReplyDelete
  12. aminnnn, selamat ulangtahun perkahwinan kak...suka3..:)

    ReplyDelete
  13. Zilla....tuu Yem Ramboo Muar tu.....dialah...he..he..

    ReplyDelete
  14. Okjeeeeeeeee!!
    Happy anniversaryyyyyyyyy
    Semoga kekal selamanyaaaa na ucapkan!

    Wiwittt sweeeetttt jugk okje ni hihi
    :p mcm xcaye je Na bace entry ni
    Na pulak yg berbunga-bunga cinta..!

    #handsome ank lelaki tUu awww!
    Ank ppuan hot+gojes! Mcm okjeeee :)

    ReplyDelete
  15. 17 tahun..17 tahun..17 tahun..lama tu..kenal masa zaman sekolah ke hainom?

    17 tahun lepas H kat mana yer? belum lahir kot..hehehe

    ReplyDelete
  16. semoga kalian bertemu di syurgaNYA.. amin

    ReplyDelete
  17. Ho...ho.... jangan puji melambung Na...alhamdulillah,semua tu pinjaman, boleh hilang sekelip mata je....hu..hu....

    He..yelah tu H, melampau le tak lahir lagi....eleh-eleh masa tu awak tengah jalan jatuh kot!!!!ha..ha....

    ReplyDelete
  18. oooo....romantiknya surat buat kekanda hehehhe

    Happy Anniversary, semoga terus bahagia, kekal bersama dan kehidupan kak dan keluarga sentiasa mendapat keredhaan Ilahi aamiin

    ReplyDelete
  19. wah. heppy aniversary kak hainom. hehe. moga terus bahgia kak. maaf lamabat jengukblog aka. padat sedikit. tq singgah blog sy, jgn serik dtg lagi.

    ReplyDelete
  20. Alhamdulillah hainom... Moga kekal ke akhir hayat.... Amin.
    .

    ReplyDelete
  21. Alhamdulillah hainom... Moga kekal ke akhir hayat.... Amin.
    .

    ReplyDelete
  22. Terima kasih Yunmie Nurul he...he...

    ReplyDelete
  23. SEMOGA JODOH KALIAN BERPANJANGAN DAN SELAMAT BERBAHAGIA SELALU...............

    ReplyDelete
  24. TQ Laila....

    Ha...ha... b cik.... jiwa masih terasa baru!

    ReplyDelete
  25. alahai...sweetnya...... happy anniversary ya...

    ReplyDelete
  26. Hepi anniversary okje,semoga bahagia hingga ke akhir hayat.

    ReplyDelete
  27. Amin2 ;) moga ikatan yang dibina berpanjangan mekarnya hingga ke syurga ye sis ;) dan semoga anak2 menjadi soleh solehah yang mendoakan kesejahteraan sekeluarga Amin :)

    tahniah!!! :) muka Okje macam muka kakak osmate lama kira dlu la

    ReplyDelete
  28. tq pengantin..... dtg komen.....

    ReplyDelete
  29. ooo..lagi 3 hari.
    nant sy dtg wish ye.

    3 cahaya mata alhamdulillah

    ReplyDelete
  30. Happy Anniversary! Moga bahagia hingga ke syurga.. :)

    ReplyDelete