Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Monday, 17 December 2012

Snow Walk @ I-City pulak.....

Sambung kisah semalam yeh!.....

Lepas je keluar Water World dan solat, OKje tak lepaskan peluang merasa masuk fridge pulak! ha..ha...

Surau dia.....memang dho'if sungguh, teramatlah sempit! Muat untuk  6 orang aje!....

Kalau tak silap, tiket Rm25.00 untuk dewasa.... Kalau pukul 6 ke atas, tiket dia lagi mahal! Yang beria sangat nak masuk tentulah Arjunakan!!! OKje, tak masuk pun 'OK jer'.... masuk lagilah  OK....he...he...

Ini kali kedua OKje masuk Snow Walk sebenarnya....... First, masa mula-mula bukak dulu!....

So, sebab dah plan nak masuk snow, masing-masing dah siap bawak kasut dengan setokin. Kalau tak, nanti kat sana kena sewa ataupun menahan sejuk sampai ke sudah! he..he...

Salah satu game yang ada kat dalam snow walk ni.....  
Budak dua nilah tentunya paling seronok!...Abang dia kena tinggal apa taknya, tidur tak hengat dunia!

Tahi Lalat Bawah Dagu .... berposing sakan!

He..he... ni pulak mak dia..... tak mo lepaskan peluang jugak nak bergambar!
Lebih nampak mak dia ni! hu...hu....

Dalam snow walk ni banyak ukiran-ukiran ais le.... macam dalam gambar tu... Personally, OKje memang recommended kepada mereka yang teringin nak pergi, seronok !......

Nak merasa makan angin kat oversea memang jauh sekali...... so merasa kat sini pun dah cukup bersyukur!





Dan yang paling tak boleh lupa tentulah TUKANG BAYAU!.....Arjuna! TQ bang, bawak kitaorang jalan-jalan!


28 comments:

  1. pernah sekali ke i-city. itupun dah lama. yang terbaru belum pergi lagi. macam seronok tapi tengok harga *gulp*

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tulah Miza.... Harga dia mmg agak 'gulp' jugaklah....he..he...

      Delete
    2. Tulah Miza.... Harga dia mmg agak 'gulp' jugaklah....he..he...

      Delete
  2. pernah pegi sekali, ingatkn i-city sejuk cam dok obersi, hampas.. berpeluh sakan kecualilah jika masuk ke tempat tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Umialya....i-city kat snow je yg sejuknya... Kat luar mmglah berpeluh!...

      Delete
  3. Dah tak payah pergi oversea nak rasa salji!!

    ReplyDelete
  4. dah lama tak pegi i-City... dengar cerita semakin besh kat sana...tapi tengok gambar pown dah tau...

    erm...charges occay x OKje? dengar cam bley tahan jugak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg boleh tahan Farah....he..he....kalau ramai, sakit jugaklah...

      Delete
  5. cantik2 siap ada ukiran tu sumer, kalah kami sini hehe. nnt I suh JJ ukir2 japgi hihi.

    ReplyDelete
    Replies
    1. MJ lagi senangkan.... Nak Rasa masuk fridge tak yah bayau! He...he... Kepal je snow dah jadi zebra!...

      Delete
  6. WAHHHHHHHHH .. DEQ DA PEGI DEQ DA PEGI .. BESHH KAN AKAK .. HEHEHE

    ReplyDelete
  7. wahhh..seronot nya akak...
    cantik juga tempat nya ye...
    boleh main2 salji lg..huhu..

    ReplyDelete
  8. yeayyyy!!!saya pun pegi snow walk last 2 weeks klau xsilap :)

    ReplyDelete
  9. Ty xberkesempatan lagi nak gi sana.

    ReplyDelete
  10. wah...mak dia nampak gojes dalam snow..hikhihk

    ReplyDelete
  11. syokne kak,,hehe apakan daye, jauhla nk g sini,hihi

    ReplyDelete
  12. best juga tempat tu yer ..
    klu gi wktu kristmas mesti ada Santa Klaus ..

    ReplyDelete
  13. blom pernah kesana lagi :) asyik sesat jer tak jumpa p[intu masuk heheh

    ReplyDelete
  14. Fariz pun ergi gak masa awal bulan disember lepas cuti tuh...

    perghh sejuk la telapak tangan....

    takde glove mmg sakit la tangan...

    fariz kuar masuk 2-3 kali...

    amik udara panas...pastu masuk balik main hahahah XD

    ReplyDelete
  15. tu yang pentingnya kena bawak tukang bayau tuh...he he he... ^_^

    ReplyDelete
  16. wahhhh bestnyaaaa... bila la dapat ke sini..

    ReplyDelete
  17. nak pegi tapi tatahan sejuk huuuu

    ReplyDelete