Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Saturday, 20 April 2013

Bye...bye.... KUDA HITAM

Bye..... Bye ....... KUDA HITAM.......

Akhirnya, terpaksa juga menghantar Kuda Hitam ke Specialist......
Habis usaha doktor tak bertauliah mengembalikan semangat Kuda Hitam yang kian hilang......  tapi tetap hampa........ langsung tiada perubahan......

KUDA HITAM masih lagi koma.........

Meskipun telah menjalani BYPASS dan diganti dengan JANTUNG baru, tapi KUDA HITAM masih tidak mampu berdegup seperti dulu......




Doa OKje moga kau akan sembuh seperti sedia kala KUDA HITAM........

psst  ~    Entri ni autopublish.......
              Sori geng.........  tak dapat nak blogwalking........

54 comments:

  1. Kuda hitam aduh kuda hitam...
    eh tetiba kakak nak termenyanyi lagi kuda hitam.. Lepas ini sebaik balik dari hospital lari kencanglah, so dont worry...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Harapnyalah KZ hehe...ingat lagi tak Juliza Adzlizan nyanyi lagu tu masa Bintang RTM?

      Delete
  2. nak buat camnerkan, kuda hitampun perlukan RIB kt spital..

    ReplyDelete
  3. sambung nyanyi kak zakielah...

    Kuda hitam aduh... kuda hitamTak dihitung namun berbahayaLari tenang aduh... pelan-pelanTau-tau bisa nyampai keluan
    Gadis manis aduh... kulit hitamHidung mancung abang... berbahayaTenang-tenang aduh... menghanyutkanTau-tau bisa bikin kejutan
    Kalaulah naik kuda hitamLari kencang nafas pun panjangKalaulah punya pacar hitamWalau hari panas senyum senang
    Jangan marah aduh abang-abangHati-hati hidup di duniaJangan pandang remeh pandang ringanAku nyanyi bukan sembarangan


    hahahaaa... bergelek beb !!

    mg kuda hitam kembali normal..lepas berfioterapi...mg selepas ini..lari kencang yer..

    selamat balik kg sis.. mg selamat dlm perjalanan... bye...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi...mengalahkan Hetty Koes Endang....hehe
      Tq Izan....dah sampai rumah pun hehe..

      Delete
  4. Semoga kuda hitam cepat sembuh yea...kalau tak sembuh2 jugak,kene ganti kuda putih lah nampak nye :P :P :P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kuda putih kalau tangkap free ok jugakkan Cik!

      Delete
  5. okay... get well soon kuda hitam...if not... sila ganti dengan kuda lain... ^_^

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau suh ganti kuda....sila bagi down payment hehe...

      Delete
  6. moga Kuda Hitam cepat sembuh.. rawat dlu, InsyaAllah nti OK lah...
    balikg kg ke Kak??:)

    ReplyDelete
  7. semoga kereta yg byk berjasa ni cepat pulih ye...
    msk specialist ni bpe tah kosnya? adui.. risau saya

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nasib tak mahal sangat AN....masih mampu bayau lagi...

      Delete
  8. nice day:)
    saya adalah saya hari ini karena pilihan-pilihan
    yang saya kemarin..


    bagi-bagi motivasi yaa.. :)


    http://wisataoutboundmalang.com/

    ReplyDelete
  9. alahai kesiannya... semoga cepat sembuh ya kuda hitam tu...

    ReplyDelete
  10. mane tahu lps nie dpt kuda wane lain plak... hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha....boleh Ein...kalau cat baru

      Delete
  11. Hope kuda hitamnya cepat ok....lepas ni boleh lari laju lagi.....

    ReplyDelete
  12. Ini buka kuda...gajah ni hehe.
    Semoga OKje

    ReplyDelete
    Replies
    1. Haha...setuju setuju...mmg gajah....

      Delete
  13. dah ramai orang mula hantar kereta ke tempat2 service... nak balik kampung mengundi kot... kita tukar lagu... jom kita mengundi,jom kita mengundi, jom kita mengundi ;P

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selalu dengar lagu Anuar zain...best jugak dengar lagu mengundi tu hehe...

      Delete
  14. patah kaki r pasni ek kak...kikiki

    ReplyDelete
  15. Kesian dia..takpa nanti after service sure kuda hitam boleh berkhidmat dengan effective sekali..bagi dia rehat dulu ya OKje..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yelah dah tua RZ...hehe faham fahan aje le...

      Delete
  16. cepat2 la kuda hitam kembali beraksi... sayu tgk kuda hitam dibawa ambulans :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Mmg sayu Bijen tp sebab dah kali kedua... kurang sikit sayunya...huhu

      Delete
  17. kesian kuda hitam...masuk keluar belum dari ICU tu? moga cepat2 sedar dari koma ye si kuda hitam...

    * Okje pergi cuti2 malaysia ke?autopublished je ni...lame betul PC tak berblogwalking...sudah ketinggalan cerita nampaknye...byk n3 yg blm dijenguk kat sini...hehehe;p

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ni semua pasal Dr PC tak jenguklah ni hehe..
      Past..bukan cuti2 Malaysia...balik kg!

      Delete
    2. ni DR PC dah dtg jenguk!kuda hitam dah selamat discharge dari ICU kan...hehehe:)

      Delete
  18. awatnya kak dgn kuda hitam tu??

    ReplyDelete
  19. adat haiwan bernama kuda ..
    memang kadang2 sakit ..
    bius dgn rm tebal ...
    berdezup kuda hitam tu lari nanti

    ReplyDelete
    Replies
    1. Aby nasib kali ni kurang tebal RMnya...lega...

      Delete
  20. kenapa dengan kereta? boleh patah kaki kalau xda kereta... huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak boleh start HO...pump fuel rosak...macam macaam...

      Delete
  21. untung la ade kuda , semoga kuda cik okje cepat sehat ek :D

    ReplyDelete
  22. Alololo..ciannyer dia..moga cpt sembuh ye kuda hitam..

    ReplyDelete
  23. assalamualaikum ... bila dah masuk hospital pakar , tau la si pakar itu camna nak sembuhkannya ... sabar lah ya ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...yelah tu MN....bayau ajelahkan....

      Delete
  24. ish.. kak okje dah kenapa?? kuda ngan kereta pun tak dpt beza dah..hahahahaha...cpt2 smbuh yer kuda hitam..ehh kereta hitam.. hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. sejak berblogging ni Deqla...dah tak waras pemikiran hehe...

      Delete
  25. Siannya kuda hitam okje...agak2nya nak kena bagi kuda lain tuh kot buat kawan..barulah sehat sikit..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hehe...pandai jugak depakan UA...nk jugak pasangan haha...

      Delete
  26. Kuda hitam kene masuk spital la pulak..

    ReplyDelete
  27. hahaha cerita macam seorang manusia..
    rupanya kereta hihihi

    ReplyDelete