Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 7 September 2016

Bezday abang Iman

Salam Rabu......

Semalam bezday si abang. Macam biasalah makan kek beli jerlah modal mak hihi....


Nak buat kek sendiri, kang keluar Kek Sabun pulak hikhikhik...... Tengoklah SA tu, serabai je mak tengok. Suruh potong rambut tak nak! Ternanti, nanti...... geram nengoknya.

Diaorang ni kalau makan kek Resepi Rahsia, kek Indulgence jerlah pilihannya. Jangankan makan, mandang pun mak dah jemu tau! Huh......


Mentang mentanglah bezday boy, diordernya air Oreo. Pergh!!! Mahal seyhhhhh..... Rm10 henggit segelas! Terpercik peluh mak, menggigil tangan nak bayo hihi.....


Sebelum balik tapau Red Valvert untuk Si TLBD. Kalau tidak, ada yang tak puas hati kang. American Brownies pulak untuk Pak Jilap. Dari hari tu Pak Jilap duk menyebut teringin, teringin. Suruh beli tak nak, nak kena mak jugak yang belikan.... Eleh eleh nak manjalah tu kan.....

Eh! Ni cite pasal anak ke, cite pasal bapaknya ni? Haha....

29 comments:

  1. Salam Pagi...
    Nieyl singgah sini...♥

    ReplyDelete
  2. Morning! Sally singgah sini…wahhh! Best gila kalau macam ni Sally pun nak! Birthday Sally bulan 11 ok? :P

    ReplyDelete
  3. Happy belated birthday, SA!

    Kalau Mak dah tak tahan tengok rambut anak, apa kata Mak take over aje tugas barber tu? Mak pandai tak potong rambut? Hahaha!

    Dah lama pulak rasanya tak duduk santai-santai kat Secret Recipe ni. Muak jugakan Mak asyik terjah kek aje. Kalau anak bujang tersado Kak Ton tu, tahunya order NewYork Cheese aje.

    Semalam balik dari kerja, anak-anak beritahu mereka baru balik melantak di Secret Recipe dengan MakNgahnya. Lega Kak Ton mendengarnya. Tak payahlah masak ^_^

    ReplyDelete
  4. Happy birthday abang..! Hihi sekali skala ya kak belanja anak-anak makan resepi rahsia. Hihihi seronok tengok anak berselera makan walaupun duit laju je habis. 😳

    ReplyDelete
  5. Hahahaha...hang memang...happy besday bang long moga berjaya dunia akhirat ye...hang belanja ke ni mak...patut la mengigil tangan nak membayo...hahaha...kite paham situasi tu sebab kite pon kalau belanja bebudak kat rumah ni pakinson trus 1 badan...hahahaha

    ReplyDelete
  6. Salam kak, hai lame x singgah sini. baru nk aktifkan blog balik. Happy birthday utk iman. :)

    ReplyDelete
  7. betulah ckp, beli secret recipi merdeka hr tu.. portion kek secuit je..

    ReplyDelete
  8. Happy Birthday untuk anak teruna Okje... apasallah rambut tu serabai sangat Okje hehe ...

    ReplyDelete
  9. happy birthday abang iman.

    senang ek mak, order kat kedai aje kek birthday. dah habis makan, bangun..takyah sibuk nak sinsing lengan mencuci. hihi

    ReplyDelete
  10. Happy birthday boyyy..
    Udah remaja dh bolek kawinnn ni
    Ada calon?

    ReplyDelete
  11. Huhu..bsr2 dh anak mak..jie masuk bru lg jd pgunjung blog ni..

    Sape tu pak jilap..

    ReplyDelete
  12. Selamat hari jadi.
    Semoga menjadi anak yang dapat membahagiakan ibu ayah.

    ReplyDelete
  13. Handsome bangat lah Iman hehe
    Sama mcm anak kaknoor rambut janggut tk mau potong kita yg rimas tengok aduiii
    Jgn lupa beli kek utk kaknoor esuk kaknoor birthday ni heheee

    ReplyDelete
  14. Allah..mak nye pun..setahun sekali..Bior le ke dia..heheheh..eh!!ensem anak Okje ni ye??

    ReplyDelete
  15. Hepi bday abang iman, serabaipun serabai le janji KACAK..

    erkkkkkkkkkkk sama bday lak dgn suami saya

    ReplyDelete
  16. selamat hari lahir abang Iman. hehehe... omei la..

    ReplyDelete
  17. Hepi besday buat abg iman...seronoknya sambut kat SR
    Moga dipermudahkn segalanya

    ReplyDelete
  18. meriahnya hari lahir..tahnia semoga di rahmati ya

    ReplyDelete
  19. Hahaha..
    Terjelir lidah SA menengok kek tu Nom ...
    Suka bebenor lah tu..
    Omak eh belanjo kek resepi rahsia tu kan 😆😅😄😃
    Alaaaa setakat 10 henget tu no hal omak nak bayor kan SA..
    Sila minta lagiiiii..

    Happy belated biryhday SA..

    ReplyDelete
  20. samalah saya Mak..suka kek Indulgence. Happy Birthday Aiman! Ewah..

    ReplyDelete
  21. hahahah... birthday boy kena la mkn mahal sikit. setahun sekali

    ReplyDelete
  22. Alahai bestnya anak teruna dah boleh jadi bodyguard! Barakallahufiq birthday boy, moga sihat walafiat dan sentiasa dimurahkan rezeki...

    Saya suka kek cappucino cheese di 'resipi rahsia' tu.. sodap!! (^_^)

    ReplyDelete
  23. Sedapnya tengok makan tu..dah lama x mkn kat SR nih.

    Selamat hari lahir SA

    ReplyDelete
  24. hepy belated besday SA. mak2 ni kan. mesti nak jugak celebrate besday anak walau dah beso pnjg hihihi.

    ReplyDelete
  25. Happy belated birthday SA..lmbt beno wishnya.haha

    Ok la tu dpt kek sepotong padanlah dengan air oreo segelas.klu mitak kek sebijik..tak mkn lg la membazir.hahaha..

    ReplyDelete