Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Wednesday, 12 April 2017

Aku yang terjebak jugak

Salam Rabu.....

Moga Allah kurniakan limpahan rahmatNya ke atas kita semua, insyaallah.....

Walaupun kerja mengubah suai gambar jadi biru kundanglah, hijaulah, kalerfullah  macam gambar kat bawah ni selalunya kerja anak anak remaja, tapi mak yang hampir mereput ni pun kadang kala terjebak jugak.....

Korang bayangkan ajelah mak ni, sambil mereput sambil try and error haha...... Berpeluh hokey nak buatnya!!! Kali yang ke seratus tujuh belas tau baru jadi macam ni haha..... Tapi yelah, practice make perfect gitu....


Berminat nak cuba, boleh skodeng tutorial  Unni Anje


31 comments:

  1. datang melawat OKje sambil nengok hasil keras tangan . beratus try n error, ok apa. dah cantik tu

    ReplyDelete
  2. hehe ok dah. Cantik jugak tu 😄

    ReplyDelete
  3. amboi2 kak nom... dana pun tak try lg...
    hahahah benda2 gini kadang mmg mls skit nk mencuba nya

    ReplyDelete
  4. amboi mak.... hahahahah kemain bnyk rama2.. santik urg sabah bilang

    ReplyDelete
  5. Gigih mencuba sampai 117 kali.. hahaha..
    but finally berjaya jugak... Tahniah mak..
    Saya awal2 lagi surrender...
    Jiwa belum cukup remaja... kih kih kih

    ReplyDelete
  6. Seronok juga lihat hasil kreativiti sendiri..
    Cantik ,apatah lagi dengan model yang romantik gitu..

    ReplyDelete
  7. Wah, PakJilap nampak cengkunglah! Hahaha!

    Itu nasib baik kali ke-117 berjaya juga mengusahakannya. Kalau dah kali ke-1001 pun masih tak berjaya, lebih baik Mak pi tidur ajelah!

    ReplyDelete
  8. Hahaha...kakcik belum pandai nak ubahsuai gambar lagi menggunakan aplikasi itu... :)

    ReplyDelete
  9. wah mak...nampak macam cover novel cintan-cintun tu, siap butterfly lagi haa. "abang hensem ini suamiku" haaa tajuknya

    ReplyDelete
  10. Hahhha... ok lettew cantik jugak.

    Mrs. A belum terjebak lagi tak taulah esok lusa

    ReplyDelete
  11. ramai nau yg terjebak..sy belum lagi hehe

    ReplyDelete
  12. Ana pun terjebak dah sis. Hari2 duk try and error edit gambar. Hehe

    ReplyDelete
  13. nipun terjebak jugak nantini.. .kita lagi teruk baru tau.. maalumler dah lama tak bukak blog sendiri apatah lagi blog kawan2...

    ReplyDelete
  14. Cantikkk..
    Gigihnya..sampai ke cubaan yg ke 117.
    Kalau nk cuba sesuatu..siapa2 pun boleh, janji rajin.. Hehe.. Kalau malas cam ira ni, mmg tak jadi la kak..

    ReplyDelete
  15. rajin nyeeerrr Mak godek-godek gambar. Ni mesti minat seni yerk, sampai beratus-ratus try and error tu!
    Kalau saya tak berapa rajin bab ni. Tempek gambar rajinlah...hihi

    ReplyDelete
  16. Gigih ini mak! sweet nya gambar ni uolss..bersemut gitu. Keh..keh ..keh!

    ReplyDelete
  17. Cantik gambo nya..
    Gaya romatik gitew

    ReplyDelete
  18. Cantik dah tu nom..
    Den try 2 3 kali terus gibab..
    Hang kategori rajin lah tu..
    Siap buatkan utk den.
    Tq fren 😍😘😙

    ReplyDelete
  19. Yelah mak, dari ko terbongkang kat sofa tu, eh..ni ko yg penah cakp tau, aku mengingatkan je, elokla ko isi masa buat benda ni, manalah tau kot satu hari aku nk mta tolong ko edit gmb aku plak, hehe.

    ReplyDelete
  20. Ni kegilaan orang muda2 la kot...
    Makchaq ni ambik gambaq pun jarang.. apa lagi nak edit2...

    ReplyDelete
  21. Peeewittt, suwittt 🌸 Sy lom terjebak lagi 😉

    ReplyDelete
  22. cantik gambar, saya belum terjebak lagi

    ReplyDelete
  23. cantik! eija belum buat lagi hp tak boleh nak donlot apps tu.. geram sungguh! huhu

    ReplyDelete
  24. Hahaha..tgh fenomena ni.. lya ada jgk install app ni.,buat skerat jln..uninstall..mls r ..kikiki

    ReplyDelete
  25. baru tahu musim edit edit gambar ni. so far x terjebal lagi lah.

    ReplyDelete
  26. Oklah tu okje ... byk pula rama2 nya ye hehe

    ReplyDelete
  27. Hahahahaha viral dan terjebak memang tak dapat dipisahkan... kalau yang ni pun Okje buat 117 kali. Makanya gambar saya aritu tah berapa kali Okje buat. Hehehehe

    ReplyDelete
  28. Cantiklah kak.. sha belum terjebak lagi.. hehehe

    ReplyDelete
  29. lawa. dah jadi macam lukisan potret. guna apps apa ni ya kak?

    ReplyDelete